EXPERTIZA ENERGETICA

 

 

camera termo

 

Termocert

Termocert va ajuta la economisirea energiei si astfel va economiseste bani. Prin masuratorile noastre facute prin intermediul echipamentului tehnic modern si a proiectelor de reabilitare economisiti bantgermo bloci, va diminuam costurile de intretinere si astfel ne autofinantam.

Unde aveti scurgeri de caldura si implicit unde pierdeti bani, din 2007 va poate spune certificatul termic emis de TERMOCERT, cu cunostintele din certificat, va oferim si posibilitati de imbunatatirea calitatii termice a cladirii dumneavoastra.

Pe viitor fiecare proprietar de locuinta, daca doreste sa vanda sau sa inchirieze locuinta, va trebui sa prezinte un certificat termic. Acest lucru este reglementat prin
lege. Acest certificat contine detalii legate de calitatea energetica a cladirii, care ne ajuta sa calculam costurile viitoare de intretinere. Cine isi cumpara o casa sau isi inchiriaza un apartament are dreptul de a se documenta despre calitatea termica a acesteia.

Pentru proprietari aceasta obligativitate este totodata si o provocare. Daca o cladire este bine izolata are avantaje clare fata de o cladire cu consum mare de energie.

 

Tehnica de masurare Infra-RosuApartment building thermal imaging

Prin intermediul tehnologiei de masurare IR putem masura, fara contact, temperatura.

Astfel putem detecta greseli de izolare a peretilor, ferestrelor sau usilor, oferind un rezultat exact asupra pierderii de energie. Putem prezice formarea de igrasie inainte de aparaitia acesteia.